TF

TF

2012. augusztus 20., hétfő

... és akiket keresek!


"Ha Te egy vagy azok közül, akik még nem valósították meg álmaikat, akkor nálunk van a megoldás!" (Bob Reina a Talk Fusion alapítója és vezérigazgatója)


Olyan emberek jelentkezését várom, akik szívesen változtatnának az életükön, szeretik a kihívásokat, szeretnének másoknak segíteni pénzt keresni.Olyan emberek jelentkezését várom, akik többre vágynak, mint ami most van, szeretnének jobban élni, vannak céljaik és ezek megvalósításáért hajlandók tenni is valamit.
Olyan emberek jelentkezését várom, akik olyan helyekre vágynak, ahova eddig még nem jutottak el.
Olyan embereket keresek, akik örömmel dolgoznának otthonról.
Olyan emberek jelentkezését várom, akik szeretik az internet bonyolult világát és szívesen, érdeklődve használnák  ezt az újszerű, nem a hétköznapi kommunikációs rendszert, amely lehetővé teszi, hogy más módon kommunikáljanak a világgal, miközben pénzt is kereshetnek.
Szeretem és élvezettel veszek részt a közös munkában, ezért csak olyanok jelentkezzenek, akiket valóban érdekelnek az új dolgok, kreatívak, pénzt akarnak keresni.

Keresem továbbá azokat a vállalkozókat, akik nem tudják már a  hirdetési költségeiket  kitermelni, de szeretnék, ha a vállalkozásuk hatékonyabban működne és több profitjuk lenne ezáltal. A cég szolgáltatáscsomagja ezt a lehetőséget is megadja.

A jelentkezési űrlap kitöltésével lehet kérni további információkat. Csak biztatni tudok mindenkit, hogy legalább adjon egy esélyt magának a biztosabb jövő eléréséhez és/vagy hatékonyabb működéshez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.